Training Je Ware Zelf Zijn

Training Je Ware Zelf Zijn

Zelfonderzoek en healing

Er is veel gaande in de wereld op dit moment. Het is een periode van grote verandering. Veel van wat verborgen was komt aan het licht. Oude structuren worden doorzien en blijken onhoudbaar. Nieuwe alternatieven worden gevonden.

Het enige wat ons te doen staat middenin deze turbulentie is in onze eigen innerlijk rust en waarheid komen en blijven. Ons niet laten verleiden door andere waarheden dan die van ons Zelf.

Vooral als de ontwikkelingen buiten je boos maken of juist een gevoel van paniek of machteloosheid geven. Jouw reactie op wat er buiten gebeurt is een signaal van wat er binnen in jou nog niet tot rust is gekomen. En dus een uitgelezen kans om ook binnen in onszelf aan het licht te brengen wat we tot nu toe niet wilden of konden zien. Iedere opheldering in onszelf heeft een rimpeleffect op de wereld. Het helen van oude patronen draagt bij tot een verruiming van het bewustzijn. Van jou en van de hele wereld.

 

Je Ware Zelf Zijn

Als je de homepage van deze website en/of mijn e-book hebt gelezen heb je begrepen dat ik een bijdrage wil zijn voor mensen die op zoek zijn naar een blijvende verbinding met hun Ware Zelf. Omdat die verbinding de enige echte houvast is die er is.

Het in verbinding blijven met je Ware Zelf kun je trainen. Zoals je je spieren in de sportschool of het spreken van een vreemde taal traint. Het is allemaal een kwestie van je aandacht richten. Lees over dit onderwerp ook mijn blog “Van Vals naar Ware Zelf”.

Met plezier nodig ik je uit om deel te nemen aan de tweewekelijkse bijeenkomsten:

Training Je Ware Zelf Zijn

Zelfonderzoek en healing

Tijdens deze bijeenkomsten:

  • Geef ik je handvatten om je te verbinden met je Ware Zelf
  • Trainen we het in verbinding blijven
  • Creëren we met elkaar een energieveld waarin alles aan de oppervlakte kan komen wat gezien wil worden
  • Onderzoeken we wat er in jou leeft
  • Kijken we waar er healing kan plaatsvinden

Het woord training doet misschien vermoeden dat we hard aan het werk gaan, maar het tegendeel is waar. We zullen ons vooral richten op niet-doen en kijken naar wat er wil gebeuren.

Je Ware Zelf Zijn

Praktisch

Data: maandagavonden 8 en 22 november en 6 en 20 december

Hierbij geldt het instuifmodel: iedere avond staat op zichzelf. Je kunt dus de hele reeks meedoen of alleen losse avonden. Wel even van tevoren aanmelden graag.

Tijd:  19:00 tot 21:00 uur
Locatie: Centrum Europaplein, Europaplein 127, 1079XA Amsterdam.
Bijdrage: €15,00 per bijeenkomst 
Aanmelden: via onderstaand aanmeldformulier

Aanmeldformulier Training Je Ware Zelf Zijn

1 + 11 =