energetisch-therapeut-willem-van-eekelen-1

Hoe een sessie eruit ziet

Hoe een sessie eruit ziet

Belemmerende overtuigingen transformeren

In een sessie zoeken we eerst samen via een energie reading uit welke belemmerende overtuigingen en geloofssystemen er in je leven. Daarna volgt de quantum healing waarmee de energie van deze overtuigingen en geloofssystemen kan transformeren en worden vrijgegeven.

 

Naast healingstechnieken maak ik tijdens mijn behandelingen ook graag gebruik van andere technieken zoals visualisaties, innerlijk kind-werk en systemisch werk.

Belemmerende overtuigingen transformeren

Energie reading

Tijdens een sessie luister ik graag naar wat jij en je energiesysteem te zeggen hebben over de aspecten van je leven waar het niet stroomt.

Op zoek naar de wortel

Hierbij kijken we samen naar wat er op een dieper niveau speelt en ga ik graag op zoek naar de wortel van het thema. Ik beschrijf wat ik vanuit helder waarnemen zie en gewaar word. Hierdoor ontstaan helderheid over en bewustzijn op wat jouw groei en vooruitgang in de weg staat. Zoals gefixeerde emoties, conditioneringen, blokkerende overtuigingen en oude concepten.

In wezen worden al onze klachten veroorzaakt door verstoringen of verkrampingen in ons energiesysteem. Deze kunnen vele oorzaken hebben: ervaringen uit dit leven, ervaringen uit vorige levens, wat je via het DNA van je ouders krijgt en wat je tijdens je opvoeding wordt aangeleerd. En dan staan we ook nog onder invloed van allerlei collectieve energiesystemen. Op deze verstoringen kunnen we met ons verstand meestal geen vat krijgen. Ze zijn als een kras in een oude grammofoonplaat. Ze creëren steeds weer dezelfde ervaringen.

Als we helderheid hebben op wat er wezenlijk speelt nodigen we de blokkerende energie uit te bewegen door middel van een quantumhealing. 

Belemmerende overtuigingen transformeren

Quantum healing

Quantumfysici ontdekten dat alles uit energie bestaat, maar dat er nog iets is wat daar aan vooraf gaat. Dit wordt het Zuiver Bewustzijn genoemd. Je kunt ook zeggen God of Allah, De Bron, Al Wat Is, de Leegte of een van die andere termen die ervoor bedacht zijn. Het is dat waar alle energie (-vormen) uit en in ontstaan. Quantum healing werkt vanuit dit Zuiver Bewustzijn. Van daaruit vragen we je energiesysteem om de verstoringen vrij te geven of te transformeren.

De motor achter dit alles is de intentie. Deze intentie is namelijk waarmee we alles creëren, al doen we dat grotendeels onbewust. De kracht waarmee we de leuke én vervelende dingen in ons leven creëren gebruiken we ook om de verstoringen in ons systeem vrij te geven.

Door de uitgesproken intenties worden de energieën in beweging gezet en het energiesysteem gaat op zoek naar de natuurlijke orde. 

 

Lees voor meer informatie over quantumhealing mijn blog “Quantum healing, wat is dat?” Of download hieronder mijn e-boek "Quantum healing. Healing vanuit onze essentie."

Download gratis e-book

"Quantum healing.

Healing vanuit onze essentie"

De quantumfysici laten ons zien dat we uit energie bestaan en dat er iets is waar dit alles zich in voordoet. Onze diepste essentie: Zuiver Bewustzijn.

Onze klachten worden veroorzaakt door verstoringen in het energieveld. Vanuit onze essentie kunnen we deze verstoringen laten transformeren. Hoe dat werkt lees je in dit e-book.

50%
Naar de download
Waanzinnig goeie en duidelijke uitleg in je e-book. Het maakt wat jij doet voor mij in één klap helemaal helder. Top!
Marlouke, Amsterdam
Belemmerende overtuigingen transformeren

In de sessies

  • bied ik je deskundige en intuïtieve begeleiding vanuit het hart
  • geef ik je helderheid over je thema op het diepste niveau
  • bied ik je de mogelijkheid om je thema vanuit een ruimer perspectief te zien en daardoor andere keuzes te maken
  • maken we samen verbinding met het helende veld en nodigen we je energieveld uit verkrampingen vrij te geven

Wat maakt mijn aanpak anders?

De unieke combinatie van het lezen van de energie op meerdere niveaus met de kracht van healing vanuit Zuiver Bewustzijn.

Door gebruik te maken van mijn sterk ontwikkelde sensitiviteit en intuïtie wordt de kern van je thema geraakt, waardoor het vanuit de wortel kan worden aangepakt.

Het zelfhelend vermogen en het grote veld waar we deel van uit maken worden uitgenodigd om de natuurlijke orde te herstellen.

Aanrader

Altijd een fantastisch resultaat op mijn thema's. Een aanrader voor oplossingsgerichte mensen zoals ik met weinig geduld.
Erik, Aalsmeer
Magisch
Ik voel een duidelijke verandering in mijn dagelijkse leven. Jouw werk is magisch, eerlijk, liefdevol en diepgaand!
Margarita, Nijmegen
Eczeem verdwijnt
Ik ben nog steeds onder de indruk van de sessie van vorige week! Sindsdien begint het eczeem zienderogen weg te trekken.
Lianne, Amsterdam

Gratis kennismakingsgesprek

Kiezen voor een sessie energetische therapie is niet iets wat je zomaar doet. Dat begrijp ik goed. Daarom bied ik je de mogelijkheid om kennis met elkaar te maken tijdens een gratis online kennismakingsgesprek van 20 minuten. Tijdens dat gesprek is er ruimte voor je vragen,  leg ik je kort uit hoe ik werk en kunnen we kijken of ik iets voor je kan betekenen.