Wat cliënten zeggen

Testimonials

{

Jacqueline, Amstelveen

Enkele jaren geleden ben ik Willem op het spoor gekomen en daar ben ik heel erg blij mee. Het helpt mij echt. Vanaf jonge leeftijd heb ik een hoge bloeddruk en ik voelde in mijn onderstroom dat dit niet medisch is maar meer te maken heeft met mijn familiesysteem. Tijdens onze eerste kennismaking is er veel ‘schoongemaakt’ en dit heeft geresulteerd in het afscheid kunnen nemen van de medicatie voor de hoge bloeddruk. Heel fijn en het geeft een gevoel van echt oplossen in plaats van onderdrukken van de oorzaak. Met deze erg positieve ervaring ben ik de afgelopen jaren vaker naar Willem teruggegaan om issues die ik tegenkwam te helen. Elke sessie met Willem gaf veel licht en liefde, kreeg ik een nieuw perspectief aangereikt, kwam er onderdrukte energie vrij en zorgde ervoor dat ik uit mijn verstrikkingen kon stappen. Dit alles zorgt er voor dat ik mijzelf dit gun als ik dit nodig heb in mijn proces. Willem werkt op een hele fijne toegankelijke, zorgzame en liefdevolle wijze waardoor ik mij ook echt kan overgeven aan het universum. Echt een gevoel van vertrouwen om licht en liefde haar werk te laten doen! Kortom als je er voor open staat kan ik je Willem alleen maar aanraden om jezelf dit cadeau te doen 🙂 !

{

Lianne, Amsterdam

Ik ben nog steeds onder de indruk van de sessie van vorige week! Sindsdien begint het eczeem zienderogen weg te trekken. Verder voel ik me een stuk beter dan voorheen en ook meer op aarde: dat ik helemaal op aarde ben i.p.v. met mijn hoofd in de wolken. En ben ook veel minder moe! De sessie heeft me veel inzicht gegeven waar ik verder mee kan werken. Dus nogmaals dank!!

{

Marije, Amsterdam

Dag Willem, heel hartelijk dank voor je talent, aandacht en werk.
Ik vond het een heel prettige, open en humorvolle eerste ontmoeting.
Veel gebeurd, maar ook veel vrijgegeven, zoals jij dat zo mooi zegt, en dat laat ik nu rustig zakken.

{

Marianne, Leiden

Ik vond het best een beetje spannend maar je stelde mij erg op mijn gemak voordat we begonnen, was erg prettig. Het was erg fijn om mijn vraag te kunnen stellen zodat jij ernaar kon kijken en dat je het hebt ontrafeld voor mij. De dingen die je tegenkwam waren heel herkenbaar. Het was alsof ik een bevestiging kreeg van wat er lange tijd sluimerde. Tegen het einde van de healing was het alsof er een soort helderheid over mij kwam, het voelde heel licht en opgeruimd. De volgende dagen bleef die helderheid erg aanwezig. Willem, dank je wel!

{

Hugo, Zürich

Willem’s sensitive, understanding and compassionate nature make his practice the safest space I have had the chance to encounter in all my years of need for integrative therapy. Willem is a very knowledgeable healer with a lot of personal experience in a wide range of Life phenomena beyond the scope of everyday perception. By delving deeper within ourselves with us, Willem invites us to acknowledge, understand and integrate the root cause of ill-beings. His quantum healing techniques bring to peace even the most buried traumatic experiences by infusing them with loving Awareness and healing Light. After exploring many other techniques, Willem’s sessions remain my preferred and most-transformative practice. Because of the safety, precision & depth of his healing, with softness, patience and care. And his unique way of combining energy healing with heart-centered understanding and soothing presence.

{

Margreet, Utrecht

Gedachtes en gevoelens die mij beperken worden getransformeerd waardoor ik zoveel meer ruimte heb in mijn leven. Wat er gebeurt kan ik nog steeds niet helemaal bevatten. Ik merk alleen dat het werkt!

Jezelf zijn - bewustzijn - healing
{

Sharon, Utrecht

Ik heb een aantal behandelingen gehad bij Willem. Deze hebben mij meer inzicht gegeven in mijn eigen gedragspatronen en familiepatronen en daar is zeker heling van toepassing. Willem heeft mij ondersteund in mijn ontwikkeling. Hij heeft mij geholpen met een stuk bewustwording, heling en transformatie van emotionele en gedragspatronen. Ik ben zeer tevreden!

{

Anneke, Den Haag

In een paar maanden tijd voel ik me heel veel beter en zijn dingen ook echt getransformeerd. De aanpak van Willem vond ik heel prettig, omdat hij ook echt ‘samenwerkt’, ik voelde me erg bij hem op mijn gemak. Bovendien zet hij zich voor 200% in om het maximale resultaat te bereiken en daar heb ik nu iedere dag profijt van!

{

Herbert, Tolkamer

Voor mij was het een openbaring om nu de 3e keer bij Willem een sessie te ondergaan. Hij geeft mij het gevoel dat ik serieus genomen word en dat ik duidelijke antwoorden en oplossingen voor mijn problemen aangereikt krijg, waar ik in mijn dagelijks leven echt iets mee kan. Buiten zijn bekwaamheid om was het voor mij erg verrassend dat hij de eerste therapeut is, waarbij de rollen niet zo gingen, dat ik heel snel de rol als therapeut overnam. Ik werk zelf o.a. als spiritueel therapeut en heb aardig wat heldervoelende eigenschappen en het is bij andere therapeuten vaak voorgekomen dat ik zelf de hulpverlener werd, in plaats van hulp te krijgen. Heel sterk en kundig van Willem!

{

Diederick, Amsterdam

Het voelde gelijk goed ons eerste contact. Vertrouwd. Het uitlijnen in het veld maakte me zwaar en sterk geaard. Dat was er nog steeds op de tafel. Ontspannen in een diepere laag. Heb als therapeut uit interesse natuurlijk eerst wel willen volgen wat je deed. Later ook weer losgelaten om te laten gebeuren wat er mag gebeuren. Inderdaad het gevoel gehad dat het nog doorwerkt in de nacht en nu. Het voelt als super ontwaken in je diepere bewustzijn…. Helderder… duidelijker… Veel meer in verbinding met alles wat is… Ook een beetje in je ‘eigen’ coconnetje zitten. Comfortabel dat wel. Wauw wat een mooi gevoel is het om in contact met het veld te mogen staan. Dat voelt super goed! Voor nu een fijne ervaring. Afwachtend wat het me nog meer gaat brengen! Bedankt!

{

Monique, Amsterdam

Mijn allereerste kennismaking met jou was ongeveer 1,5 jaar geleden. Tijdens een behandeling had ik de overweldigend mooie ervaring een kleine lichtengel te zien in mij die een geometrisch gevormde kostbaarheid in mij bracht. Voor mij het bewijs dat jij werkelijk in contact staat met het goddelijke en bovendien een ander hiermee ook in contact kan brengen. Jij kunt anderen helpen het goddelijke in zichzelf te ervaren, en dat is een zeldzame gave die jij bezit. Tijdens de keren dat ik je heb ontmoet is mijn gevoel over jou dat je een zeer integer, intelligent, gevoelig, wijs, bescheiden en ‘kundig’ mens bent. ‘Kundig’ omdat je werkelijk, wezenlijk contact kunt maken, hetgeen mij prachtige ervaringen gegeven heeft. Vanavond voelde ik de enorme energie golvend door de ruimte, alsof ik op een waterbed zat, of liever er een mee was. Nadat ik had verteld wat mijn grote belemmering is in mijn leven, stemde je je op mij af en ik voelde de energie heel sterk, je opmerking m.b.t. mijn probleem was precies, haarscherp in de roos, alsof ik vanuit duisternis ontwaakte tijdens een prachtige zonsopgang. Op weg naar huis voelde ik mij gekoesterd door een zachte, omhullende mooie en hoopvolle energie, alsof ik in een nieuwe wereld was beland. Dank je wel Willem, voor je prachtige, zuiverende en verhelderende energie! En ik dank het universum dat ik jou heb mogen ontmoeten, omdat je mij een van de mooiste en bijzonderste ervaringen in mijn leven hebt laten beleven!

{

Sanaya, Zürich

Meeting and working with Willem has been a truly profound and exceptional experience. We have worked together for over two years on being present, staying grounded, past life traumas and experiences and so much more. A lot of the healing is quite personal however with Willem’s calm, genuine energy and nature you feel completely comfortable opening up and sharing with him.
The knowledge and range Willem can access is exceptionally unique, sincere, authentic and incredible. He has been a wonderful guide, healer and friend to both myself and my partner, and has really helped us become more connected to ourselves and also to help us understand each other.
I would recommend Willem to everyone. He has a very light, tranquil and inspirational presence and I hope I always have Willem in this life and in any future lives. Thank you for all that you do Willem, you are truly an amazing being!