Nu even niet

 

Hartelijk dank voor je interesse in mijn website en werk. 
Momenteel is het – voor nog onbepaalde tijd – niet mogelijk een afspraak te maken.
(dit staat los van de Covid19 pandemie)

Afspraak maken

Je kunt kiezen voor een sessie in de praktijk, een telefonische sessie of een online sessie via Skype. Voor het maken van een afspraak stuur je een mail aan info@willemvaneekelen.nl. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een mail terug met mogelijke data en tijdstippen, waar je een keuze uit kunt maken.

Praktijkadres

Lutmastraat 211A huis
1074 TE Amsterdam

 

 

 

De praktijkruimte is gevestigd in de school en praktijk voor Hawaïaanse Lomilomi-massage genaamd Malamalomi (zie foto hieronder). Het is een prettige, lichte ruimte met een wachtruimte in de hal en een WC in de gang.

 

Route

De praktijk- en workshopruimte ligt aan het gedeelte van de Lutmastraat tussen de Van Woustraat en de Amsteldijk. Kom je met het openbaar vervoer neem dan vanaf station CS tram 4 richting Station Amstel. Uitstappen halte Lutmastraat, welke je in gaat en dan ben je er bijna meteen. De tram doet hier 15 – 20 minuten over. Je kunt ook vanaf Station RAI deze zelfde tram 4 nemen richting CS.
Kom je met de auto dan kun je (betaald) parkeren in de buurt.

Tarieven

Sessie energietherapie 75 minuten
Telefonische of online sessie 60 minuten
Telefonische coaching  30 minuten
Per 15 minuten extra

 

€ 90,00
€ 75,00
€ 45,00
€ 15,00

Genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Bij afzegging binnen 24 uur of bij niet verschijnen wordt het consult wel in rekening gebracht.

 

Betaling

De betaling kan contant of digitaal gebeuren. In het tweede geval stuur ik je een digitaal betaalverzoek.
Bij een telefonische of online sessie ontvang je een mail met mijn bankgegevens. Als je dat wenst stuur ik je een factuur.

Privacybeleid

Privacy is van groot belang. Je kunt er van op aan dat de door jou verstrekte persoonsgegevens met grote zorg worden behandeld en dat ze voor geen andere doeleinden worden gebruikt dan waar ze voor werden verstrekt. Mijn privacy beleid vind je hier.