Afspraak maken

Sessies worden nu voornamelijk online gegeven via Skype. Een sessie in de praktijk is in uitzonderingsgevallen wel mogelijk. Voor het maken van een afspraak stuur je een mail aan info@willemvaneekelen.nl. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een mail terug met mogelijke data en tijdstippen, waar je een keuze uit kunt maken.

 

Praktijkadres

Lutmastraat 211A huis
1074 TE Amsterdam

De praktijkruimte is gevestigd in de school en praktijk voor Hawaïaanse Lomilomi-massage genaamd Malamalomi (zie ook foto hieronder). Het is een prettige, lichte ruimte met een wachtruimte in de hal en een WC in de gang.

 

Route
De praktijkruimte ligt aan het gedeelte van de Lutmastraat tussen de Van Woustraat en de Amsteldijk. Kom je met het openbaar vervoer neem dan vanaf station CS tram 4 richting Station Amstel. Uitstappen halte Lutmastraat, welke je in gaat en dan ben je er bijna meteen. De tram doet hier 15 – 20 minuten over. Je kunt ook vanaf Station RAI deze zelfde tram 4 nemen richting CS.
Kom je met de auto dan kun je (betaald) parkeren in de buurt.

 

Tarieven
Het tarief voor een online sessie van 60 minuten bedraagt €80,00.
Een sessie in de praktijk duurt 75 minuten en kost €110,00.


Meerprijs bij uitloop is €15,00 per 15 minuten.

Bij afzegging binnen 24 uur of bij niet verschijnen wordt het consult wel in rekening gebracht.

 

Betaling
Voor de betaling  stuur ik je na afloop van de sessie een digitaal betaalverzoek (Tikkie), met het verzoek deze meteen te voldoen.

 

Privacybeleid
Privacy is van groot belang. Je kunt er van op aan dat de door jou verstrekte persoonsgegevens met grote zorg worden behandeld en dat ze voor geen andere doeleinden worden gebruikt dan waar ze voor werden verstrekt. Mijn privacy beleid vind je hier.