Hoe ik steeds meer

mezelf werd

Over Willem

 

Hoe ik steeds meer

mezelf werd

Over Willem 

 

Overleven

Door de omstandigheden thuis (jongste van zes zonen en vader jong overleden) heb ik geleerd te overleven door me aan te passen en me gedeisd te houden of juist de clown uit te hangen. Voor wie ik werkelijk ben was weinig tot geen ruimte. Ik deed wat van me werd verwacht en het leven gaf me weinig vreugde.

In 1989 kreeg ik mijn persoonlijke wake-up call in de vorm van een auto-ongeluk dat ik niet had overleefd als ik mijn autogordel niet om had gehad. Deze ervaring was de start van mijn onderzoek naar mezelf en de zin van alles.

Groot geschenk

Wat volgde was een zoektocht die me zo’n beetje alle uithoeken van het therapeutische en spirituele landschap heeft doen verkennen. Ik ben in heel wat valkuilen gestapt en heb me op heel wat dwaalsporen laten brengen. Het was een bumpy road, maar ik zie het nu als een groot geschenk.

Alle opgedane kennis, ervaring en inzichten hebben me zo rijk gemaakt en kan ik nu gebruiken om mensen te helpen bewust te worden van het grote geheel. In contact te komen met wie we in essentie zijn en van daaruit vrij te worden.

De afgelopen jaren heb ik me vooral bezig gehouden met bewustzijnsverruiming, Advaita Vedanta en nondualiteit. Dit heeft tot een enorme verdieping geleid, die nog altijd gaande is.
En waartoe ik je graag uitnodig!

Verruiming van bewustzijn

Opleidingen

N

Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam

N

Opleiding tot energetisch reader en healer van Ellen Slok in Gent (B)

N

Opleiding tot Thèta-healing facilitator en NU-facilitator bij het Thèta Instituut Nederland in Franeker

N

Opleiding Familie- en Organisatieopstellingen / Therapeut Systemisch Werk van Jan en Elvira Velsen in Haarlem

N

Opleiding tot Touch of Matrix-therapeut en het traject tot Touch of Matrix-trainer bij Günther de Jong en Peter Rombouts in Enschede

N

Training tot Stargate Facilitator van Prageet Harris

N

Traject Channelen met Pamela Kribbe

N

Opleiding tot Access Bars-facilitator en Access Bodyproces-facilitator bij Access Consciousness

N

Satsangs met Hans Laurentius, Isaac Shapiro, Bentinho Massaro en Yessica Alaya Sillikens

Energetische healing Amsterdam

 

Aanvullend heb ik in de loop der jaren via diverse workshops en korte opleidingen kennis en ervaring opgedaan op het gebied van Matrix Energetics, Soul Body Fusion, VortexHealing®, Aura & Chakra healing, Reiki, magnetiseren, massage, Emotional Freedom Techniek (EFT), Voice Dialogue, Ademwerk, Quantum Touch®, channelling, diverse meditatietechnieken, yoga, tantra en bio-energetica.

Ik geef energetische behandelingen sinds 2006.