energetisch-therapeut-willem-van-eekelen-1

Over Willem

Over Willem

Al tijdens mijn jeugd had ik het sterke gevoel dat ik anders was. Door de omstandigheden thuis (jongste van zes zonen en vader jong overleden) heb ik geleerd te overleven door me gedeisd te houden of juist de clown uit te hangen. Mezelf aanpassen werd mijn tweede natuur. En toch bleef ik het gevoel hebben dat ik er niet echt bij hoorde terwijl ik ook niet wist wie ik was.

Ik  deed wat van me werd verwacht en het leven gaf me weinig vreugde.
In 1989 kreeg ik mijn persoonlijke wake-up call in de vorm van een auto-ongeluk dat ik niet had overleefd als ik mijn autogordel niet om had gehad.

willem-van-eekelen-energetisch-therapeut

De zoektocht die startte voerde me langs reguliere en alternatieve therapeuten, langs zelfhulpboeken en -programma’s. Deed opleidingen, workshops en cursussen. Eigenlijk voortdurend op zoek naar mezelf. Ik ben in heel wat valkuilen gestapt en heb me op heel wat dwaalsporen laten brengen.

In de opleiding energetisch readen en transformatie-healing leerde ik veel over het grotere verband, waarvan ik intuïtief wist dat het er was. Waardoor ervaren we wat we ervaren? En waar zijn deze ervaringen - en dan vooral de minder prettige - eigenlijk goed voor? Ik raakte vooral geïnteresseerd in wat er onder gedrag, een klacht of een keuze ligt

Bovendien ontdekte ik mijn talent om iemands energieveld te lezen. En waar dit talent vandaan kwam. Het werd helder waardoor ik me anders voelde! 
Tijdens een meditatieoefening in een kuuroord ervaarde ik voor een moment dat ik overal en alles tegelijk was. Dit zette mij op het spoor van nondualiteit en zijnsoriëntatie. En daar vond ik de waarheid over wie ik ben, mijn eerste natuur. Dit heeft tot een enorme verdieping geleid, die nog steeds gaande is.


Alle onderweg opgedane en kennis, ervaring en inzichten hebben me enorm verrijkt en ik heb me gerealiseerd dat ik dit alles wil doorgeven en gebruiken om jou bewust te laten worden van het grote geheel. Om je te helpen in contact te komen met wie we in essentie zijn en van daaruit moeiteloos te transformeren. En vrij te zijn!

Veel gebeurd!
Dag Willem, heel hartelijk dank voor je talent, aandacht en werk.
Ik vond het een heel prettige, open en humorvolle eerste ontmoeting.
Veel gebeurd, maar ook veel vrijgegeven, zoals jij dat zo mooi zegt, en dat laat ik nu rustig zakken.


Marije, Amsterdam
Helderheid
De dingen die je tegenkwam waren heel herkenbaar. Het was alsof ik een bevestiging kreeg van wat er lange tijd sluimerde. Tegen het einde van de healing was het alsof er een soort helderheid over mij kwam, het voelde heel licht en opgeruimd. De volgende dagen bleef die helderheid erg aanwezig. Willem, dank je wel!
Marianne, Leiden

Heling van patronen

Willem heeft mij meer inzicht gegeven in mijn gedrags- en familiepatronen en er heeft zeker heling plaatsgevonden. Willem  ondersteunt mij in mijn ontwikkeling en helpt  mij met een stuk bewustwording, heling en transformatie van emotionele en gedragspatronen. Ik ben zeer tevreden!
Sharon, Utrecht
Energetische therapie in de praktijk Amsterdam

Sessie in de praktijk

Sessie in de praktijk aan het Europaplein in Amsterdam

sessie-online-willem-van-eekelen

Sessie online

Sessie online via Zoom

  • Akademie voor Massage en Beweging, Amsterdam
  • Opleiding energetisch readen en transformatie-healing van Ellen Slok in Gent (B)
  • Opleiding tot Thèta-healing facilitator en NU-facilitator bij het Thèta Instituut Nederland in Franeker
  • Opleiding Familie- en Organisatieopstellingen / Therapeut Systemisch Werk van Jan en Elvira Velsen in Haarlem
  • Opleiding tot Touch of Matrix-therapeut en het traject tot Touch of Matrix-trainer bij Günther de Jong en Peter Rombouts in Enschede
  • Training tot Stargate Facilitator van Prageet Harris
  • Traject Channelen met Pamela Kribbe
  • Opleiding tot Access Bars-facilitator en Access Bodyproces-facilitator bij Access Consciousness
  • Satsangs met Hans Laurentius, Isaac Shapiro, Bentinho Massaro, Yessica Alaya Sillikens en Tom Driessen
  • EMDR-training voor coaches en therapeuten bij Educas 
Naast deze opleidingen heb ik in de loop der jaren via diverse workshops en korte opleidingen kennis en ervaring opgedaan op het gebied van Matrix Energetics, Soul Body Fusion, VortexHealing®, Aura & Chakra healing, Reiki, magnetiseren, massage, Emotional Freedom Techniek (EFT), Voice Dialogue, Ademwerk, Quantum Touch®,  diverse meditatietechnieken, yoga, tantra en bio-energetica.


Ik geef energetische behandelingen sinds 2006.

Kiezen voor een sessie energetische therapie is niet iets wat je zomaar doet. Dat begrijp ik goed. Daarom bied ik je de mogelijkheid om kennis met me te maken tijdens een gratis online kennismakingsgesprek van 20 minuten. Tijdens dat gesprek is er ruimte voor je vragen, leg ik je kort uit hoe ik werk, en kunnen we kijken of ik iets voor je kan betekenen.