Inspiratie

Op deze pagina deel ik graag teksten, boektitels, video’s, e.d. met je die mij erg hebben geïnspireerd. Misschien kunnen ze jou ook tot inspiratie zijn.

Een belangrijke inspiratiebron in het begin van mijn proces waren de channelingen van Jeshua ben Joseph door Pamela Kribbe. Met name het boek “Gesprekken met Jeshua” heeft bij mij een belangrijke innerlijke beweging veroorzaakt. Inmiddels heb ik met Pamela een traject doorgemaakt om te channelen en heb ik zelf een bijna vanzelfsprekend contact met Jeshua (en andere ‘velden’). Op haar website vind je nog veel  gechannelde teksten die een helder inzicht geven in wie we in essentie zijn en wat ons doel is hier op aarde.
www.pamela-kribbe.nl

Ook Esther Hicks is voor mij een grote vorm van inspiratie. Esther channelt Abraham en vertelt ons zo wie we zijn: co-creators. Bezoek ook haar website of lees hun boek “Vraag en het zal worden gegeven” of “Stap in de vortex. Harmonie in al je relaties”.
http://www.youtube.com/watch?v=RTb6mKAwftA

Enige jaren heb ik me laten inspireren door Hans Laurentius, met wie ik de basis heb gelegd voor mijn onderzoek en proces tot Zelfrealisatie, gebaseerd op het gedachtegoed van de Advaita Vedanta: we zijn niet onze gedachten of emoties, ons lichaam, onze persoon, maar we zijn Zuiver Bewustzijn. Hans schreef o.a. de boeken “Zelfrealisatie” en “De vreugde van verlichting”.
www.hanslaurentius.nl

Een andere zeer belangrijke inspirator is Mooji, van wie heel veel materiaal te vinden is op Youtube.
www.mooji.org

Op Nederlandse bodem heb ik veel gehad aan de bijeenkomsten met Yessica Alaya Sillikens. Zij combineert tijdens haar bijeenkomsten het gegeven van de non-dualiteit (satsang) met healing van de trauma’s/verkrampingen die onze eenheid ogenschijnlijk nog in de weg staan.
www.healingsatsang.com

De meest heldere en krachtige ‘teacher’ die mij de weg wijst naar Zelfrealisatie is Bentinho Massaro.
www.bentinhomassaro.com

 

Video’s

In dit filmpje een interview met cardioloog en wetenschapper Pim van Lommel (in het engels) over bijna-dood-ervaringen en het Bewustzijn dat we zijn. Hij werd wereldberoemd door een publicatie in het wetenschappelijk tijdschrift The Lancet en met zijn boek ‘Eindeloos Bewustzijn”
http://www.youtube.com/watch?v=J8scc2YbXUk&feature=youtu.be

Dit is een video van een lezing van Gregg Braden die daarin een film laat zien waarop te zien is hoe een tumor verdwijnt tijdens een behandeling met frequenties.
https://www.youtube.com/watch?v=VLPahLakP_Q

Hier een filmpje met een interview met Anita Moorjani, een vrouw met een bijna-dood-ervaring. Haar lichaam was helemaal aangetast door kanker en zij raakte in coma. Hierin kwam ze in de tussenwereld terecht waar ze begreep wie we in essentie zijn. Ze kon de keuze maken tussen sterven en verder leven. Ze genas in zeer korte tijd van haar ziekte en vertelt in deze video over haar inzichten en ervaringen.
www.youtube.com/watch?v=tjLouLHH-_I&feature=youtu.be

Keisha Crowther, een van de ‘little grandmothers’ doet een geëmotioneerde oproep om te gaan leven vanuit wie we zijn: Liefde. En ze geeft ook een antwoord op de vraag waarom we deze moeilijke weg hier op aarde gaan.
http://www.vimeo.com/16812713

Jonette Crowley ontwikkelde een manier om je ziel of ruime zelf optimaal te verbinden met alle cellen van je lichaam: Soul Body Fusion. Op deze site vind je een filmpje waarin ze uitlegt hoe de Soul Body Fusion werkt en een waarbij ze de Soul Body Fusion energie transmit, om een lelijk Amerikaans woord te gebruiken.
http://www.soulbodyfusion.com/transmissionvideo.htm

 

Websites

Kijk ook eens op:

http://www.jannycoster.nl De website van Janny Coster die ‘tekeningen maakt’ met hulp vanuit het universum die gebaseerd zijn op Heilige Geometrie en die codes bevatten die jouw eigen frequenties kunnen activeren.

http://www.animos.nl De website van Susan Knauf, een zeer bijzondere dierentolk!

http://www.karinkomin.nl Karin Komin: een liefdevolle top-massagetherapeute die weet wat ze doet en die je weet te raken. Een grote aanrader!

http://stadsverlichting.nu/  een initiatief van Tijn Touber: Mensen die samen stil zijn, hebben effect op hun omgeving. Ze brengen harmonie en flow. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en zijn minder verkeersongevallen. Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je een krachtig, coherent veld creëert. Geen methode is sneller, goedkoper en effectiever. Verlicht jezelf en verlicht je wereld!

helder-waarnemen-workshop-amsterdam