energetisch-therapeut-willem-van-eekelen-1

Events

Events

Leven vanuit je hartsverbinding

We leven in een tijd waarin steeds meer mensen in de versnelling komen als het gaat over de overgang van ego-gecentreerd bewustzijn naar hart-gedragen bewustzijn. Steeds meer mensen willen vanuit hun hart gaan functioneren en niet langer vanuit oude patronen van het body-mind-construct.

En dat is precies wat ons te doen staat. Terwijl de wereld ‘in brand staat’ is nagenoeg het enige wat we kunnen doen het werken aan de eigen hartsverbinding. De verbinding met je ware zelf, je essentie, de onvoorwaardelijke liefde die je bent. En van daaruit de verbinding met anderen.

Velen komen, als ze verbinding maken met hun hartcentrum, meteen de angst, de pijn, het verdriet en de woede tegen die daar nog ligt opgeslagen. 'Oude’ thema’s dienen zich aan. Om nu echt omarmd en getransformeerd te worden.
Workshop Leven vanuit je Hartsverbinding
In deze workshop onderzoeken we onze hartsverbinding. Door middel van een uitgebreide geleide meditatie ga je ontdekken wat er nog in de weg zit om je volledig met je hart, je diepste wezen te verbinden. Wat ligt er nog opgeslagen in je schaduwkant? Wat wil je liever niet onder ogen komen? Omdat je je er voor schaamt, of omdat het té pijnlijk lijkt?

Tijdens een groepshealing nodigen we de blokkerende energieën uit te bewegen en te transformeren. De energie van de groep zal maken dat het een krachtige healing wordt voor alle deelnemers.


Wat zou deelname voor jou kunnen betekenen?
Praktisch:

Datum: zondag 29 mei 2022

Tijd: 11:00 tot 12:30 uur

Locatie: Soulbalance in Broek op Langedijk 

Bijdrage: €20,00

50%
Je bent er bijna....
Vul hier je gegevens in en je ontvangt een bevestigingsmail.
Aanmelden
Your information is safe with us