Volledig jezelf zijn, onbevreesd en vrij!

voor mensen die zich 'anders' voelen

  • Heb je het gevoel anders te zijn dan anderen?
  • En kun je daardoor je draai niet goed vinden?
  • Voel je je vaak ongezien, ongehoord, onbegrepen?
  • Zou je graag altijd gewoon je zelf willen zijn?
  • Zonder angst voor conflict of afwijzing?  
  • En zonder dat je jezelf steeds moet terughouden?
  • Helemaal vrij zijn?

Steeds vaker ontmoet ik mensen die hun draai hier op aarde niet lijken te kunnen vinden. Veelal voelen ze zich onbegrepen en daardoor een buitenstaander. Eenzaam soms. Vaak zijn ze zachtmoedig, gevoelig en sterk intuïtief. Ze kunnen moeite hebben met het aangaan van relaties of met het omgaan met agressie en het opkomen voor zichzelf. Vaak zijn ze onvoldoende geaard en hebben ze de neiging om emoties of energieën van anderen over te nemen. Ze kunnen hierbij het contact met zichzelf nogal eens kwijt raken.

Meestal voelen ze zich aangetrokken tot werken met enige vorm van hulpverlening en zijn sowieso erg begaan met anderen. Ze willen graag inzicht, vrijheid en liefde verspreiden. Maar hebben vaak het gevoel dat dat niet kan in deze aardse realiteit. Of zijn bang om afgewezen te worden. Omdat ze niet begrepen worden.

Dit alles wordt veroorzaakt door het feit dat ze daadwerkelijk anders zijn. Op zielsniveau. Graag leg ik je uit hoe dat zit.

Herken jij jezelf in wat hierboven staat?

Het is tijd om je hiervan te bevrijden. Om je anders zijn te omarmen.

Er is namelijk niks mis mee. Integendeel. Als jij volledig jezelf bent is dat goed jou en voor iedereen om je heen!


Zelf ben ik ook ervaringsdeskundig. Dit onbegrepen voelen kende ik m'n hele leven. Bij mij heeft het geresulteerd in  mezelf terugtrekken en niet echt meedoen aan het leven op aarde. Tot ik  me realiseerde dat ik capaciteiten en talenten had die best bijzonder waren en een bijdrage kunnen zijn voor anderen, die er wel voor open kunnen staan. Ik heb er m'n werk van gemaakt.

Bij een sessie energetische therapie werken we op zielsniveau om oude ervaringen te helen. In een reading bekijk ik welke verwondingen er in jou aanwezig zijn en tot welke programma's die hebben geleid. Hierdoor ontstaat al meer inzicht in je diepere drijfveren.


In een quantum healing nodigen we alle oude verstoringen in je systeem uit te transformeren. De ontstane misverstanden kunnen worden vrijgegeven en alle verkrampingen, zoals angst voor afwijzing, kunnen ontspannen en transformeren. En de verbinding met jezelf wordt hersteld. Waardoor jij vrij wordt om helemaal te zijn wie je bent.
Tijdens een reading ga ik op zoek naar de wortel van het thema, waardoor het trauma vanuit de kern kan worden geheeld.
In de sessie werken we op het niveau van je zijn waarop dit thema speelt: op zielsniveau. Dus geen mentale of emotionele benadering

Snel verandering 

Door gebruik te maken van quantum healings-technieken is er relatief snel verandering mogelijk. Dus er zijn geen lange behandeltrajecten nodig.
Wat een cadeau!
Dank Willem, je bent een van de meest prachtige lichtwerkers die ik ooit ben tegengekomen.
Margarita, Nijmegen
Helderheid 
Tegen het einde van de sessie kwam er een soort helderheid over mij, het voelde heel licht en opgeruimd.
Marianne, Leiden
Energetische therapie in de praktijk Amsterdam

Sessie in de praktijk

Sessie in de praktijk aan het Europaplein in Amsterdam.
75 minuten €95,00
Energetische therapie - sessie online

Sessie online

Sessie online via Zoom.

75 minuten €80,00