Biografie

 

In 1989 kreeg ik mijn persoonlijke wake-up call in de vorm van een auto-ongeluk dat ik niet had overleefd als ik mijn autogordel niet om had gehad. Deze ervaring was de start van mijn zoektocht naar de zin van alles. Waardoor ervaren wij wat wij ervaren? En waar zijn al deze ervaringen – en dan vooral de minder prettige – eigenlijk goed voor? Ik ben vooral geïnteresseerd geraakt in wat er onder gedrag, een klacht of een keuze ligt. En ik wist instinctief dat er een groter verband was.

Ik besloot mijn gevoeligheid voor energie te ontwikkelen door een opleiding tot energetisch reader en healer te volgen bij Ellen Slok (Nazareth, België). Hier deed ik veel kennis op over het groter verband en dat gaf me zoveel rust!

Ik realiseerde me dat ik graag al deze inzichten wilde doorgeven en wilde gebruiken om mensen bewust te laten worden van het grote geheel. Om ze te helpen in contact te komen met wie we in essentie zijn en van daaruit te transformeren.

 

Opleidingen

  • Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam
  • Opleiding tot energetish reader en healer van Ellen Slok
  • Opleiding tot Thèta-healing facilitator en NU-facilitator bij het Thèta Instituut Nederland in Franeker
  • Opleiding Familie- en Organisatieopstellingen / Therapeut Systemisch Werk van Jan en Elvira Velsen in Haarlem
  • Opleiding tot Touch of Matrix-therapeut – en later het traject tot Touch of Matrix-trainer – bij Günther de Jong en Peter Rombouts, in Enschede
  • Training tot Stargate Facilitator van Prageet Harris
  • Traject Channelen met Pamela Kribbe
  • Een aantal trainingen van Access Conscious, waaronder die tot Access Bars-facilitator en Access Bodyproces-facilitator

In de loop der jaren heb ik via diverse workshops en korte opleidingen kennis en ervaring opgedaan op het gebied van Matrix Energetics, Soul Body Fusion, VortexHealing®, Aura & Chakra healing, Reiki, magnetiseren, massage, Emotional Freedom Techniek (EFT), Voice Dialogue, Ademwerk, Quantum Touch®, channelling, diverse meditatietechnieken, yoga, tantra en bio-energetica.

Ik geef energetische behandelingen sinds 2006.

 

Non-dualiteit

In 2006 had ik tijdens een vastenkuur een ervaring waarbij ik gedurende enkele minuten ervoer dat ik alles en overal was. Dit voelde zo wezenlijk en raakte me zo diep dat het een (nieuw) begin was van een zoektocht naar de ‘diepste’ staat van bewustzijn. Deze tocht bracht mij op het spoor van non-dualiteit, Advaita Vedanta en satsang. In de loop der tijd heb ik deelgenomen aan satsangs van Hans Laurentius, Isaac Shapiro, Angelo Vasalos, Yessica Alaya Sillikens en Bentinho Massaro.